I’m One of the Richest Man In The Planet

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Check this out. How cool is that?

That’s me, zakiyamani.com when a sexy female American Fortune reporter interviewed me at my oil production plant, mmm my empire. Thanks to my comrade, from Sports Illustrated for showing them the way to my 6 acres plant asset (including storage tanks). If you want to interview me, please liaise with my p.a. I won’t disappoint you 😉

p/s: If you want to be interviewed by them, you must be a successful person. To be a successful person, you must click here.

Share and Enjoy

You may also like...

No Responses

  1. Mohd Ismail says:

    owh itu kool.. aku ada satu copy.. aku letak wajah aku depan cover SEVENTEEN & Cosmo… ha ha..

    *apa khabar tank farm kat belakang tu?* ha ha

  2. zaki says:

    @ Mael,

    Eh…ye ke..hmm…tima kaseh…. Kasih lah kitorang tengok cover page tu. Apa muka ko jadi muka pompuan ke? Those are female magazine bro…

    Tank farm ok. Tank 41 tu je, ada 10 ton sludge dalam tu dan bocor pulak dinding dia sikit. Setelah 57 jam jejaka2 dan contract worker berhempas pulas, maka clear lah tank berkenaan. Baru je tadi tutup manhole… Harap maklum.

  3. Abu71 says:

    Nepal,Bangla,India jadi mangsa….heheheheheh

  4. azwanhadzree says:

    banyak la angan-angan kau … tapi bagus, mana tau boleh jadi kenyataan kan. semuanya bermula dengan angan-angan dan langkah pertama 🙂

  5. afham says:

    macho la bro….

  6. zaki says:

    @ Abu71,

    Kesian dia orang kan. Tapi lain kali kalau ko nak tolong menghulur bantuan, bagus la…

    @ Azwan,

    Yep… Itu baru satu angan-angan. I have tonnes of other marvelous dreams. There’s no harm sharing one of them 😉

  7. zaki says:

    @ Afham,

    hih ihi hih …iye ke macho?! 😉

  8. alie d14 says:

    wah very successful and serious looking ha..canggih2

  9. zaki says:

    @ Alie,

    He he…memang lah, harapnya betul2 successful. aku nak cari muka yang lagi cool, tak jumpa pulak. T’jumpa yang serius macam nak marah orang je.

  10. zaki says:

    @ Shaz,

    Hi hi hi…Thanks… 😉

  11. NoktahHitam says:

    Ah.. paling kaye kt dunie? Tolong aku bole? Belikan Maybach sebijik.

  12. KNizam says:

    terkezut jap aku. tapi tak mustahil kan. hehe 🙂

  13. zaki says:

    @ NoktahHitam,

    Ha’a, ye…Maybach tu berapa harga? Kasih invoice la….

    @ KNizam,

    Apa mustahil nye? Everything is possible…

  14. zaki blogjer says:

    Ngko mmg hebat la Zaki

    Apa lak magazine aku nk join nih, Magga ke, URTV ke, ada tak? hehehe

  15. zaki says:

    @ Blogjer,

    Tima kasih,
    Hmmm…aku rasa ko sesuai masuk front page Harakah.

  16. am says:

    whow… ada cirila dok muka depan majalah… topi tue yang paling macho bro… 🙂

  17. syia says:

    uiks.. aduhai.. wahaha..ok la tu daripada angan2.. lepas tu olok2 nanti jadi realiti 🙂

  18. titan says:

    Amboi. Kan main korang posing kat majalah ek. Hoho..

  19. zaki says:

    @ Am,

    He he…. Well, ada lagi beberapa majalah yang depa amik gambar aku letak kat cover depan, cuma aku malu bin segan nak letak kat zakiyamani.com ni. Topi tu kira topi cari makan tau!!!

    @ Titan,

    Eh…mestilah, dah orang nank interview dan amik gambar…

  20. Aizat says:

    huhu.. engineer berjaya nih..

  21. zaki says:

    @ Aizat,

    Engineer merangkap owner empayer minyak tu…. Belum kira empayer internet biznes… he he… 😉

  22. Bent says:

    That’s not just a dream.. you can if you want..am i right bro..?

Leave a Reply

Your email address will not be published.