Mid March 2008 Super Fast Update

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

We’ve just returned from Malacca. We’re all damn exhausted, especially after 2 hours walking in Zoo Melaka!!! Well, we’ve promised the kids to bring them there. So, we got to stick to the words. I’m going to take a bath and relax for a while after that. Need to charge my battery first before doing other things on the net 😉

I’ll update this entry when I’m OK… 🙂

Share and Enjoy

You may also like...

No Responses

  1. KNizam says:

    tak sabar nak tengok gambar zirafah. hehe

  2. titan says:

    hoho. are you ok right now? rina tak ikut? hehe..

  3. syia says:

    waaa.. gi zoo melake.. aiyok.. syia pergi sane.. balik dh peluh2 masam 1 badan..

  4. Syam says:

    @ syia – slalu pegi jenjalan tak ajak..

    pst..baru online je ari nie

  5. megat says:

    I’m waiting for the update. More, it can be my info. Ya la maybe next i’ll bring my kids to there (eheh)

  6. Zura says:

    Zaki flat…balik semalam terus tido pukul 9mlm. Yang peliknya..dia sorang je yang flat. Kitorg semua ok je. Our kids pun tido pukul 12 lebih. Maybe sebab penat round the zoo and lepas tu kena drive la kut….I jugak yg tak boleh tido bila dia drive. Kalau I tido..dia pun nak tido…

    So..tunggu lah dia update malam ni….

  7. zaki says:

    @ Knizam,

    Luckily i took a giraffe photo…

    @ Titan,

    Nope, Rina was busy working…

    @ Syia,

    I think, everybody who went to the zoo will have that kind of sweat!!! 😉

    @ Megat,

    No problem. I’ll try and make an entry on that soon.

    @ My other half,

    Thanks for the explanation. Luv u 🙂

  8. topo says:

    I’ve just returned back from camping… so syam… beware…hohohoho I’ll lead the top commentators again hhohohohoh

  9. zaki says:

    @ Topo,

    Wow… what a fierce competition…
    I’m thinking of what to award to my top commentators for April (next month) now… 🙂

  10. topo says:

    ->zaki apa lagi jersi tajaan al ikhsan la seperti yg diusulkan dulu…hohohoohoh
    tapi…
    kalo jersi MU akan ku fikirkan berulang kali…hohohoohoh

  11. zaki says:

    @ Topo,

    Mmm… Itu usul je. Kalau ada sponsor ok lah… Kalau tak, bengkok gak… Tak tau lagi lah camna… Leet’s just see first… ok …

  12. Syam says:

    nak buat jersey plak ke?

  13. zaki says:

    @ Syam and the rest…

    That’s just some suggestion… Strictly depends on sponsor… Who knows I can get AIG, or Emmirates?

  14. topo says:

    tp aku sgat yakin kalo ade rezeki nak bag jersi 4for sure ko offer jersi MU… hohoho xpe la… x pyah la hadiah jersi…hohohoohoh

Leave a Reply

Your email address will not be published.