Please, Need Your Opinion About 4 in 1 Printer

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Guys,

I’m going to get a printer for my house IT department. The printer should be a 4 in 1, which means it has the complete capability to efficiently print, scan, fax and copy. I’m now reviewing and checking the following models:

1. Canon MX308 – Latest price – Taman Universiti, JB = RM 468

canon mx 308

2. Canon MX318 – Latest price – Taman Universiti, JB = RM 568

canon mx 318

3. HP Inkjet 4355 – Latest price – Taman Universiti, JB = RM 329

hp inkjet 4355

4. HP 5610 – Latest price – Taman Universiti, JB = RM 489

hp 5610


Besides reading other people comments and reviews in the internet, I would like to hear some of your insights about those printers. Who knows, maybe you have experience using one of them, or have friends using it. At least I can have other trusted opinion which I can rely on as well before purchasing one of them within one week time. Please assist me. Thanks.

p/s:

#1: For the time being we are not opting for a laser printer. That will come next, when our business has expanded 🙂

#2: I’ll continue my Langkawi stuff… I’m not neglecting it…

Share and Enjoy

You may also like...

No Responses

  1. abu71 says:

    Tunggu ni cari,tanya baru puas hati,harga pun boleh la…

    PIKOM PC Fair 2008 (I)
    Dates and Venues

    4 – 6 April 2008
    11:00 am – 9:00 pm Persada Johor International Convention Centre, Johor Bahru, Johor
    Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru

  2. zaki says:

    Oh…yes.
    Thanks for reminding me. I almost forgot about the PC fair… 🙂

  3. NoktahHitam says:

    I bought myself a Samsung. Looks cooler though. Glossy black.

  4. zaki says:

    @ NoktahHitam,

    Yep, I know that one. Isn’t that a wireless laser printer and if I’m not mistaken it cost below RM1,000?

  5. titan says:

    nasihat aku. Ambil je HP. Nak paling best, angkat yang harga mahal sket..

  6. zaki says:

    @ Titan,

    But I heard the cartridge/ink for HP is too expansive… What do you think about that?

  7. Syam says:

    kenapa tak cuba brand epson..bukan ape..dia punya ink murah 😛 haha..sesuai utk student mcm aku la..

  8. zaki says:

    @ Syam,

    Epson… Aiseyman.. tak tertarik lah pulak… sorry lah iye

  9. Syam says:

    @ zaki – yela..yela..tapi dari segi design dan kesungguhan company dalam mempromosi kan barang dia (aku tak sure bab kualiti :p) aku prefer samsung dengan hp 😀

  10. zaki says:

    @ Syam,

    Yep… Samsung look very element and stylish.

    HP in the other hand has good quality and versatility…

  11. Syam says:

    @ zaki – i think u should go to samsung..support asian product..hahahh..nampak mcm regionist nie 😛

  12. zaki says:

    @ Syam,

    Where do you think the HP printers are made/assembled?

  13. Syam says:

    @ hp – kalau assemble kat msia jgk rasanya..haha

  14. KNizam says:

    saya pakai hp c3100. mmg best je so far la 🙂

  15. zaki says:

    @ KNizam,

    That printer that you’re using is an inkjet printer specialized on photo-smart feature. I need a 4-in-1 printer bro…

    But, I’m glad you’re pleased with that printer you’re using. How does the ink cost you?

  16. titan says:

    Katrij HP memang mahal. Tapi beratus-ratus muka surat aku dapat untuk print ketas baik katrij hitam ataupun kaler..

    Tapi tengok gak aa. Kalau ko banyak main gambar untuk print. Seminggu pun leh habis mana-mana katrij..

  17. Syam says:

    @ titan – canon pun not bad jgk kan..dia punya ink banyak jgk yg murah2..kena pilih betul model yg mana satu..pasal kadang2 dia jual ink original je..sebab ink local based on market demand..ish apsal aku asik ckp pasal ink nie..zaki bukan kisah pun pasal harga aku rasa 😀

  18. azwanhadzree says:

    let me know when u have bought it .. and why. i’m thinking to get an AIO printer as well

  19. Syam says:

    @ azwan – all in one printer nie pada aku tak brape praktikal sgt..sebab penah tgk kawan aku buat photostat..then scan pastu nak print pulak..mcm tak ok je..tapi kalau utk personal use..ok la kot..

  20. zaki says:

    Thanks for those infos. anyway, I still welcome any input regarding the printers and the inks…

    Azwan,
    I’l definitely notify not only you, but everybody on which printer I “bought”.

  21. titan says:

    ler. kalau ko tak kesah harga. angkat je mana-mana.

    epson, canon, HP. Angkat yang mahal punye. Kalau murah. Mesti ada slack mana-mana tu..

    Aku sokong HP sebab aku dah 3-4 tahun pakai HP. Katrij memang mahal. Tapi berbaloi. Aku siap modified untuk refill lagi. Haa..orang kedai yang ajar aku camana nak refill dan aku sebar-sebarkan ke seluruh UMS ketika itu..

  22. topo says:

    skrg aku pkai printer biasa je… setiap kali abis ink aku dalam dilema nk beli ktridge baru ke printer baru,,, harga lebih kurg je…hooho

  23. Syam says:

    @ topo – kat tempat kau brape harga diorang caj utk satu print black and white?

  24. azwanhadzree says:

    i need a scanner and printer, so the best is to get an AIO type. kalau nak angkat 2 sekali, mana ada tempat Syam.

    I am also looking for one for printing photos only.

    banyak nya benda aku nak 🙂

  25. zaki says:

    Azwan,

    those thing can be solve by the AIO type. You’re just like me… almost the same. Cuma, kalau kita nak print photo, kena byk ink….tapi memang la kena pay lebih kot sbb semua gambar family dlm digital je…. bosan je bini aku….

  26. Hamdi says:

    hi there!!
    for me, i would to choose that hp 5610… the last one…
    hp got the best solution for everything… hehe 😀

  27. zaki says:

    @ Hamdi,

    Thanks for the input. I’ll check it out further

Leave a Reply

Your email address will not be published.