March Top Commentators Are Insane!!!

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Wow!!!…I can’t believe it. Time’s moving too fast. Suddenly, March is over and we are now in April. I thank all of you for actively participating in creating a lively discussion. Following are the top 10 top commentators in this blog for the month of March 2008:

Thanks guys. I love you all… Ops, I’m not forgetting the Threesome Contest, which was a corporate joint venture between ZakiYamani.com, AzwanHadzree.com and Blogjer.com was simply magnificent. Here’s some recap on the contest concept which was launched early March:

Top 3 top commentators in azwanhadzree.com blog will be reviewed by zakiyamani.com.
Top 3 top commentators in zakiyamani.com blog will be reviewed by blogjer.com.
Top 3 top commentators in blogjer.com blog will be reviewed by azwanhadzree.com.

Hence, based on the list above, it is very clear that syam, topo and titan are the top three top commentators in zakiyamani.com and all of you will get a special review from blogjer.com. Congratulations!!! πŸ™‚ I can see that Syam is trying to prove something here. This “romeo” is the leader in this blog, azwan’s blog and second in Blogjer.com (as the time I made this entry). He’s really crazy!!! Yes, he’s crazy for traffic… πŸ˜‰ That’s fine, no harm with that. It’s not against the blogging law. And I haven’t seen comments reaching 100+ within a space of 1 month before this in this blog. This is the first time and it’s a record! Again, well done Syam & Topo!!! Both of you are really a competitor, warrior… I will keep this in the zakiyamani.com record achievement wall of fame πŸ™‚ .

I’ll make a review for AzwanHadzree.com top 3 top commentators within a week time. It will be a marvelous one… πŸ™‚
I’ll continue with our Langkawi adventure later today…

p/s: Don’t worry… the review will be

Share and Enjoy

You may also like...

38 Responses

  1. topo says:

    lo finish already??? I want to beat syam….

  2. zaki blogjer says:

    Wow, this is very closed contest

  3. Syam says:

    @ zaki – romeo kau kata aku..huhu πŸ˜›

  4. zaki says:

    Mak datok….beria-ria nak jadi top commentator ye… Kemaruk… Nantikanlah review kaw-kaw dari Blogjer.com… πŸ™‚

    Syam, ko memang romeo apa…. nak ke langkawi nak dengan pompuan je…

    Topo, takpe…sikit lagi…boleh potong romeo tu…

    Takpe, this month, aku kasi atau sponsor kasi present menareeeekkkk πŸ™‚

    Blogjer, yep…very the clost contest… πŸ˜‰

  5. topo says:

    aku berjaya tembus post ni b4 die btol2 di publish… hohoho…aku hampir beat syam….hohoho post ke 102 aku tpat jam 12.00….. kalo la streamyx ni laju lg sket… hohohoh

    ->zaki ko nak gambar x ltak kt wall of fame??? hohohoho

  6. zaki says:

    @ Topo,

    Yes, that was really damn close. Good. Give me your photo and I’ll make a wall of fame in my blog… πŸ™‚

    That’s a brilliant idea…

  7. Syam says:

    huhu..sebut pasal contest nie teringat kat abdfatah..kitaorng spam blinkblog nyer blog 30minit terakhir sampai dekat 200 komen πŸ˜›

  8. topo says:

    nyesal plak aku bg idea… hohooho aku sendri xpnah ltak gambar aku dalm blog…. hohoho but if you insist… I’ll post speacially for zakiyamani.com… hohohohoho

  9. zaki says:

    Just give me the photo and I’ll make the wall of fame. Syam, you as well. titan, you too… OK.

  10. Syam says:

    huhu..nak kena letak gambar pulak ke? segan la saya πŸ˜›

  11. titan says:

    haha..letak gambar? tanakla..

    Hehe..dapat tempat ketiga? Okla tu. topo dengan syam gedabak punye laju diorang..

  12. abdfatah says:

    yeah… saya jadi pemerhati aje laa kat sini… nak review blog saya buat apa…? apa yang ada dalam blog saya tu… lepas dah habis contest kat sini… meh kita pi serang contest titan pulak… contest din beramboi ada lagi… tambah lagi contest dari flarebiz… hahahhaa…

    selamat maju jaya…

    hek elehai promote laa pulok….

    200 nit bad laa… lagi penat nak kejar sampai beratus2 komen nak buat…

  13. titan says:

    flarebiz ada layan contest ke? hah..blog din semalam over bandwith la. ko la fatah. datang selalu nih..

  14. nUUr says:

    haah..kool…they are truly crazy..well done to syam topo and titan

  15. Bent says:

    Sorry..Zaki I’m can’t beat sham here..anyway I hope ours relationship keeping remain in the future..no doubt I will be list your blog on mine. πŸ™‚

  16. zaki says:

    @ Syam,

    Kalau nak kasi, kalau tak nak takyah…

    @ AbdFatah,

    Takpe la jadi pemerhati…aku pun byk jadi pemerhati (bila ada masa lah)…

    @ Titan,

    Ooo korang masuk tempat yang ada contest je yeee…

    @ Nuur,

    Depa tu memang gila… πŸ™‚

    @ Bent,

    It’s ok. No prob. Thanks…

  17. topo says:

    ->syam& Titan…
    jom kita berpetualang lagi… hohohoho sape2 lagi yang nak anjurkan pertandingan seumpama ni roger la kitorg ye…

    ->nUUr…
    diorg tu mmg gile dowh… hohoho ntah mane2 ntah blogger2 yg seumpama mereka… hohohoo

  18. syia says:

    heheh dpt jgk masuk dlm list πŸ˜‰

  19. abdfatah says:

    heheh… pi laa singgah blog titan tu ngan din beramboi… ada peluang lagi nak kejor…

    sekadar menimba pengalaman aje laa kejor2 dengan top comment. cuba laa berkali2 try kejor… memang seronok laaa… lebih2 saat akhir kena pintas… hahahaa… tak gitu syam?

  20. zaki says:

    OOO ada golongan tertentu blogger gila contest… Takpe… Ni yang aku makin seronok organize contest… πŸ™‚

  21. topo says:

    hohoho trajedi yg sama hampir dilalui syam… hohoho kalo streamyx aku cpat lgi 5 saat.. hohoho aku berjaya pintas di saat akhir…
    ayuh2 organize la lebih byak contest…

  22. titan says:

    ndakla..dah niche blog aku buat dan contest. So, memang itu bidang aku. Nak tak mau. Aku pakse gak diri participate. Saje nak cabar kemampuan diri sendiri.

    Lagi satu. Nak cabar satu bidang baru. Keupayaan diri sendiri untuk dapat sponsor. Bukan senang tu..

  23. zaki says:

    @ Titan,

    Bagus tu, cabar diri dapat sponsor….
    Aku pun tengah cari sponsor dan mensponsor at the same time…

  24. @ fatah – usah dikenang kisah lama

    blog din bramboi ade kontest? earncent? kontest ape?

  25. syia says:

    makin ramai yg buat contest2 cam ni πŸ™‚

  26. am says:

    syia.. u know wat.. bila diorang buat contest cam ni diorang akan cuba dapatkan alexa rank yang tinggi, 1 sebab alexa diguna pakai sebab rank alexa di ukur bukan berdasarkan traffic semata tapi lebih kepada unique visitor… maknanya visitor yang berulang akan mendatangkan pendapatan yang berulang…

    dan search engine (se) lain pulak banyak mengukur keupayaan sesuatu site tu berdasarkan jumlah carian dan rank yang terdapat dari alexa, so dari situ barulah site tu akan dapat berbagai jenis backlink dari se yang lain..

    kesimpulannya kena tumpu pada main dia baru dapat hasil dari side2 pulak..

  27. titan says:

    penerangan yang agak baik dari am. Hehe. So, rajin-rajinlah wat contest. Make sure ada sponsor dan tak kurang juga ada modal sendiri..

    so, syia. You got it right?

  28. am says:

    am sudi sponsor… πŸ˜‰

  29. titan says:

    hehe. tu ada sorang nak sponsor..:D

  30. zaki blogjer says:

    Am, ngko nk sponsor apa, menarik nih

  31. zaki says:

    @ Syam,

    Ooooo pantang nampak kontest nye korang ni!!!

    @ Syia,

    Well, i guess because it’s fun to have and experience a contest… πŸ™‚

    @ Am,

    Thanks! Thanks a lot for explaining about it. I think it deserve to be an entry. Can you make an entry about “contest and traffic / ranking” here in this blog? I believe, it will be very useful to a lot of bloggers…. πŸ™‚

    And thanks for offering to be a sponsor… πŸ™‚

    @ Blogjer,

    You can refer to this site for more info about the sponsorship:
    http://www.starstreet.us/service-pemasangan-blog-wordpress

  32. Jagdu says:

    Wow, that was very close, that is a LOT of comments!

  33. zaki blogjer says:

    Yeah, hundreds over. That’s why Zaki call it insane, hehe

  34. zaki says:

    Next time I call it MANIAC!!!

  35. dekan says:

    Oh.. threesome comment contest rupanya. Menarik gak idea nih. Hehe..

  36. ????? says:

    ????? ???????, ?????? ????????????

  37. ETS says:

    ?? ????? ???????!

  1. July 24, 2008

    clhacirw…

    clhacirw…

Leave a Reply

Your email address will not be published.