You may also like...

26 Responses

  1. titan says:

    uih. telang kepala aku baca benda ni zaki..

    But its really a big help if we do that at 4 am everyday. Hehe..

  2. cyza says:

    Tu la… I wonder if there are other type of exercise with this concept…

  3. titan says:

    ada. gi kedai mamak. dapat free aje kalau nak neck exercise..

  4. KNizam says:

    haha tercabot medula oblongata aku tadi. hehe 🙂

  5. am says:

    memang kena pada masanya… tengah sakit leher nie..

  6. farahaznil says:

    uish..patah tongkok nak membacanya..haha..tapi berkesan jugak la exercise ni..hi hi hi..dah hilang sengal2 ha..hahhaa

    p/s- titan ada ulcer..boleh ke patah riuk kan tengkok tu..tak sakit??pipi kena tekan tu..hahaha

  7. cyza says:

    ha ha…janji saraf tunjang ko maintain ok le tu

  8. cyza says:

    Baguih la tu

  9. cyza says:

    Ishk…tak tau pulak titan ada ulcer, tapi rasa nya ulser takde kena mengena dengan tengkok atau sereberum….

  10. farahaznil says:

    yele..tapi kalau dah duk pusing kiri kanan kepala tu..kan macam tertekan dinding dalam mulut si titan tu..hahaha..sakit tu..nak tido pun payah..tu tak kena..ni tak kena..hi hi hi..apa2 pun kita tanya taun punya badan la..hahhaa

    aktiviti ni ada kena mengena dgn cerebrum ke??bukan tengkuk ke?cerebrum kenapa lak??eh..lupa lak..cerebrum bukan ke gerak balas terkawal..hohhoho..dah konfius ni..haha..ni mesti ada nueron faran yg tercabut sikit ni..dia punya impulse xsmpi ke otak..hi hi hi

  11. titan says:

    aik, apsal kait dengan aku plak. takde kaitan sakit leher dengan sakit mulut ulcer aku nih…Mengada ye ko..

  12. titan says:

    Budak tu mengada je zaki. Aku kene ulcer pun nak heboh-heboh. Ketuk kepala tu kang. baru tau..

    Takde kaitan. Aku masih mampu menulis lebih dari 10 blog setiap hari..tu pasal latihan leher ini agak membantu. hoho 🙂

  13. cyza says:

    Ohhh aku tidak terlibat ye…. sorry

  14. farahaznil says:

    yelah…mn le tau..kot2 ko nak pusing kepala ko kiri kanan…pun ada efek..hahaha..sakit tak titan kena ulcer tu.kata smpi mata pun dah jd che me dah..hahaha..cuba ko test buat exercise ni jap..sakit x???hi hi hi

  15. samdaddycool says:

    pergh.. exercise yg tak pecahkan lemak pada perut.. tapi membantu mengtekehelkan urat tengkuk… 😀

  16. cyza says:

    same issue here. lemak perut will always be an amazing issue for man like us at our age…

  17. farahaznil says:

    haha..mana taknya..pas dah kawin..tau makan tido je..hi hi hi

  18. cyza says:

    Nope… before you got married, you also eat and sleep. After getting married, reality man is very well taken care of their spouse and they are very happy. That makes the tummy expanding!!!

  19. samdaddycool says:

    …… the fact is, once you passed 30s, your metabolisme is slowing down, means the energy extracted from the food is getting slower… Then we get lots of energy turned into fat, stored at the storing area- tummy, limb etc… 😛

    …no matter it is men or women… we have the same issue here!

  20. contest2u says:

    apa kaitan neck service kalau pergi ke mamak.. aku tak paham bab ni hehe..

  21. contest2u says:

    try put the words upside down.. for sure some of them will go or admitted to the hospital because of broken neck hehe..

  22. contest2u says:

    hal rumah tangga orang lebih baik jangan amsuk campur hehe,,, buruk padahnya……

  23. contest2u says:

    saba-saba.. macam suami ister je bergaduh je.. hehehe.. pasal ulcer je tu.. kalau pasal duit aku tatau la macam mana gaya nya..

  24. contest2u says:

    good idea… so luckily for those who are not 30’s yet hehe,,

  25. farahaznil says:

    haiyoo..this man already crazy or what..just testing to writing ka?or dont know how to spelling..hi hi hi

  26. farahaznil says:

    is that true?its mean people who are 30’s its become slow la?hmm this will give problem to me..metabolism getting down..one of my ambition is want to marry Dato.hahahahahahahahaha..metabolism down pun..down la…money3…hi hi hi..bling2 ma..

Leave a Reply

Your email address will not be published.