New fresh blog emerging…

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

After my brother Budeen.com set up his blog last December, my youngest brother, Rozaidi has also followed our footsteps of proudly owning his own dot com. Since Rozaidi is still a student, so I provided him some small schorlarship in the form of a domain name and hosting, all obtained from NetKL (in other words, I sponsor him lahhh…). Small matter. There’s currently nothing much inside his blog. I hope he can start meddling in his new blog. Maybe his good friend, itisrajah can guide and help him… 🙂 cool…

Now, only my brother #4 and my sister, Rina haven’t own a blog yet. I wonder when they’ll own one?! jawap… jangan tak jawap… 😉

Share and Enjoy

You may also like...

19 Responses

  1. budeen says:

    tula mcm mana la aku boleh terjebak… epidemic dah menjalar kat org lain lak..

  2. cyza says:

    Haha… at least it is not a lethal epidemic 🙂

  3. zool says:

    Adik beradik blogger ye.. bagus2..
    adik beradik saya pun dah ada blog tapi takde dotcom sendiri.. belum mampu nak mensponsor mereka

  4. cyza says:

    It’s ok, later you can when you have the financial capability

  5. titan says:

    hoho..macam nih pun ada ka..

  6. cyza says:

    Musti lah ada…

  7. itisrajah says:

    oh.
    Alhamdulillah.
    tatau pulak dia ade blog.
    hoho.
    harap2 blog dia akan maju mcm blog abangnye juge.
    =)

  8. cyza says:

    Well, dia macam kena paksa + minat sikit la…
    baru 2 posts…
    Bila ntah nak post lagi tak tau la…

    Blog abang dia maju ke?

  9. itisrajah says:

    haha.
    blog abang dia?
    mestilah maju.
    kalau tidak,xkan sampai bulih mempengaruhi adik.
    aha.
    nak tanye neh.
    macam mane ye nak transfer our own domain under wordpress neh?

  10. cyza says:

    Uhuk uhuk… Thanks… I’m so touch with your sincere statement.

    Bab nak transfer content ni, kena buka akaun wordpress dulu rasanya, then ada function yang boleh kita sedut content from blog lain. Not really sure how…tapi adalah caranya…

    You can ask otai2 like Azwan.my and starstreet.us

  11. itisrajah says:

    Ic.
    I already own a wordpress account actually.
    Cume mcm xbrape bergiat kat sne.
    wordpress mcm pro sgt la.
    hehe.
    disebabkan blogger nampak lebih sempurna untuk freshie dan starter cm sy neh,ia lebih menjadi pilihan la.
    =)

  12. adi says:

    i’m sorry..
    i’m really bussy right now..
    xsempat ape2 pun..
    final xm is around the corner..
    n i’m also bussy playing football n rugby in campus..
    hope u can consider my situation..
    and give me more time…

  13. budeen says:

    bro dont push yourself.. take your time..
    exam is more important (other than gf.. hehehe)..
    good luck anyway!! 🙂

  14. cyza says:

    Rilex…slow and steady la..

  15. cyza says:

    Yes, but with a wordpress.org account, you’ll learn more blogging advance features with wordpress opensource.

  16. itisrajah says:

    Haha.
    Btol tuh adi.
    Dgr kate abang2.
    Mereka lebih berpengalaman.
    =)

  17. adi says:

    diam laa aja!!!
    cr gado ni..
    huh!!!

  18. azwan says:

    kalau betul nak, Zool kena start to do blog monetization seriously

  19. cyza says:

    Ye, betoi tu

Leave a Reply

Your email address will not be published.