You may also like...

17 Responses

  1. KNizam says:

    terkagum aku kejap tengok robot tuh
    aku so far paling suka ngan robot2 spider dalam the minority report. cool giler ah. hehe 🙂

  2. eyeman says:

    wahh..robot penguin yg last sekali tu best gila move dia..

  3. Boris Said says:

    Wow that’s really awesome! Gotta love fighting robots.

  4. Abu71 says:

    Buat la 1 robot kat U tu….he ..he..he..

  5. blowie says:

    ade tak malaysian yg mampu buat mcm ni? hehehe

  6. cyza says:

    Aku pernah tengok Minority report tapi lupa pulak rupa robotnya…

  7. cyza says:

    REally cool stuff huhu.. 😉

  8. cyza says:

    I think this robot fighting event should be carried out in our country to stimulate younger people to get involve with current technologies…and event venture into new technology to create robot…who knows later a robot can really transform into a car and the car can accelerate and hit the other robot…wow…very ambitious…

  9. cyza says:

    Hmmm I think the faculty of electrical and electronics have robots…but I’m not sure how good are their robots…maybe you can create fishing robot…huhu

  10. cyza says:

    Not sure lah blowie…but we must be very impressed if a MAlaysian can create equal or better robot than they do… Go Malaysia.. MAlaysia Boleh..

  11. samdaddycool says:

    … wahhh.. aku nak cari robot yang boleh basuh kereta aku…

  12. cyza says:

    Jangan berangan beb…kalau ada pun, maybe bukan zaman kita kot… 🙂

  13. samdaddycool says:

    kikiki… berangan takpe… tapi jgn jadi mat jenin, suda….

  14. best tengok. Bila orang melayu kita boleh cipta robot cam gitu ek..

  15. cyza says:

    hot stuff!!! if Malaysian can create a heavy weight robot to battle against the japanese robots…

  16. cyza says:

    Not sure. Hopefully soon. Malaysia Boleh. Malaysia Boleh. Malaysia Boleh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.