JB, home sweet home…

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

This will be a short post, hopefully. I just returned from a long trip, not too long for some of you. We took off from Kota Kinabalu International Airport at 1410 Hrs yesterday and arrived at Kuala Lumpur LCCT Terminal at 1630 Hrs. In the flight I ordered Chicken Rice for my daughter and Nasi Lemak Sotong for me (shared with my wife). Each portion cost RM9 per pack. We also ordered a cup of Milo which cost RM4.

——————–

Tips: If you want to travel with AirAsia in future and the flight will take you more than 1hour 30 minutes, I highly recommend you to pre-order your food online together with your online booking ticket. It will cost you RM6 per pack of meal like what I ordered. On top of that, you’ll get a mini cup of mineral water, which is considered a good deal compared to buying a bottle of mineral water in the flight which cost RM4 per bottle.

——————–

We waited for my brother in law to fetch us by our own White Exora. Then, we rilex a while at his house at Puchong area, I forgot the name of the place his house is situated in. Then after Magrib prayer, we headed south to JB. To make long story short, we arrived home at 0030 hours. I was very damn sleepy throughout the journey, but Alhamdulillah, we arrived home safely.

Will continue with some extensive coverage soon…

Share and Enjoy

You may also like...

8 Responses

  1. fathuri says:

    Assalamualaikum cyza. Terima kasih kerana berkongsi ide bagaimana RM10 jadi RM100.

    Malah hari ini pun dapat satu lagi tips tentang “pre-oder food” thanks!

    Ada entry terbaru yang menari di blog saya. Menarik kerana teruja nak tahu cerita-cerita inspirasi bagaimana Otai-otai kita keluar dari lembah kesukaran.

    Harap cyza dapat kongsikan sesuatu untuk kami khususnya newbie macam saya

    Salam ceria dari saya dan selamat menyambut Ramadhan (3 hari lagi)

    Singgah ye..

  2. cyza says:

    Waalaikumsallam
    No problemo Mr. Fathuri…

  3. fathuri says:

    Assalamualaikum cyza. Lama juga tak dengar berita. Moga terus Tip Top!

    Salam ceria dari saya & selamat menyambut Ramadhan..

  4. cyza says:

    Waalaikumsallam…

    Hehe…lama tak dengar berita tu biasalah…sebab tak berkesempatan menceloteh…
    Salam Ramadhan dari saya untuk keluarga anda…

  5. samdaddycool says:

    Penat-penat drive terus KL – JB… Alhamdulillah sampai juga (tapi jangan amalkan paksa diri drive masa mengantuk beb)

  6. cyza says:

    Tu la pasal…Tapi nak buek camna…besoknya anak aku test kat sekolah dia. Dahlah 3 hari ponteng… gi bercuti…

  7. nuaeman says:

    Belum pernah rasa lagi naik Air Asia.. asik naik MAS jee.. tu pun company support.. heh

  1. August 22, 2009

    […] Kota Kinabalu, We’re on our way… Life mini report from Kota Kinabalu JB home sweet home […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.