Kota Kinabalu, We Are On The Way…

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Just to share and inform that we (me and my family) will be heading to Kota Kinabalu, Sabah this Wednesday. The 5 of us which consists off me, my wife and 3 of my kids will fly with AirAsia from LCCT to Kota Kinabalu. We’ll be in Kota Kinabalu until Monday, that means we will spend 5 nights in KK. We have pre-booked Novotel Hotel to spend all the nights in Kota Kinabalu. Sutera Harbour, KK seems to be enticing destination to spend few nights, facing the South China Sea, but it was fully booked on the time we asked.

Why are we in Kota Kinabalu?

We are going to attend a conference. My wife will be presenting a technical paper of her research in the Symposium of Chemical Engineers, Malaysia (SOMCHE).

Have we been to Kota Kinabalu, Sabah before?

Nope! Not yet. This will be our first time. Frankly, I have no idea and have not yet surveyed interesting destination in Kota Kinabalu. I’ve ask my brother Budeen, who have been in Kota Kinabalu twice yesterday. He did mention about visiting Pulau Manukan, Filipino Market, Pasar Basah, Hot Spring in Kundasang and Pasar Pagi Jumaat. Apart from that, I have no idea on where to go.

Before I google Kota Kinabalu, I hope you can recommend or suggest me good places in Kota Kinabalu to visit. I’ll appreciate any suggestion and opinion.

p/s: I’ll miss Ijad’s coaching session

Share and Enjoy

You may also like...

20 Responses

  1. fathuri says:

    Assalamualaikum. T/kasih kerana singgah di blog “diari seorang pemburu impian”. Wah! seronoknya nak fly ke sabah next week. Jangan lupa ole-olenya bah!..hehe

  2. cyza says:

    Waalaikumsallam…You’re welcome.
    Nak ole-ole apa ye bah…?

  3. MakanMalaya says:

    kundasang mcm ala2 cameron highland. kat kaki gunung kinabalu. memang lagi sejuk drpd cameron. hotel takde aircond sebab sejuk ya amat. hehe 🙂

    pasar filipino mmg wajib singgah nak beli cenderamata. memang banyak dan rambang mata nanti. hehe 🙂

  4. cyza says:

    Kundasang like Cameron aaaa….OK…tapi ok ke bermalam di Kundasang, or no need?

    Definitely, I must go to Filipino Market…Tapi tak tau lagi apa yang ada…kena bawak duit je lah dulu…then baru pilih…

  5. itisrajah says:

    have a safe journey!
    =)

  6. cyza says:

    Thanks sis… 🙂

  7. wanwma says:

    entah bila la nak jejak kaki kat sana…tak pernah sampai pun…

  8. cyza says:

    Takpe, later insyaAllah akan sampailah tu…Aku pun baru nak pi…

  9. abrablog says:

    gi kundasang. Lawat Kinabalu Park. Takpun gi taman rama-rama. Pastu, gi lepak kat pasar philipine. Leh beli ikan masin, pearl, rantai mutiara dengan harga murah. Kat sini jual mahal..

    jangan lupa makan kat sana. Banyak makanan yg halal dan best2. Jangan lupa gi masuk tune hotel dan juga pegi UMS..

  10. cyza says:

    Kundasang tu berapa jauh dari KK…My brother informed me that it is quite far? What do you think?

  11. .. perghhh Sabah bah.. aku lom sampai lagi Borneo… bila la nak sampai???

  12. cyza says:

    Jom aaa kita pi sana…
    Aku borneo dah pegi, cuma sabah je belummm

  13. farahaznil says:

    hi hi hi..aku ada roommates sabahan tahun ni bahhh…insyAllah satu hr nnt..aku pun nak redah lautan borneo ni..hohhhoo

  14. Jomtonton says:

    Best nya.. sabah di bawah bayu..
    Tempat yang dingin..

  15. croniclez says:

    gunung2 kat sana tinggi…gayat

  16. croniclez says:

    insyaAllah kalo ade rezeki..huhu

  17. Jomtonton says:

    Biasa je.. mencabar apa..
    Itu lah yang menarik sebenarnya

  1. August 15, 2009

    […] was my initial intention to provide a daily update on our activities in Kota Kinabalu, Sabah, unfortunately it is tough to do so. I had earlier planned to do so in the very first day […]

  2. August 22, 2009

    […] minta maaf sebab belum sempat-sempat upload gambar dan detail report pasal trip saya sekerluarga ke Kota Kinabalu Sabah minggu lepas. Kalau ikutkan, genap seminggu lepas, saya […]

  3. August 22, 2009

    […] Kota Kinabalu, We’re on our way… Life mini report from Kota Kinabalu JB home sweet home […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.