Our Kota Kinabalu Expenses

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

What I’m going to present here is our expenses for the entire trip to Kota Kinabalu recently. The cost will be almost accurate. Oh yea…I’m yet to add more photos, please bare with me.

1) AirAsia flight tickets: RM530 – this is for 5 people (early booking and fly from LCCT Terminal).

2) Cost from JB-KL-JB : RM340 (Fuel and PLUS highway tol)

3) Hotel Novotel Kota Kinabalu (5 nights): RM1035

4) Other expanses in Kota Kinabalu which include taxi, food, tickets, car rental, fuel, souvenirs etc: RM1650++

Total expenses in Kota Kinabalu trip: RM3,555

So, that’s it. The overall estimation cost is shown above there. Well, it’s OK. At least we’ve explored some areas in Malaysia and this world.

As I mentioned in earlier post, the next trip to Sabah, I’m targeting to conquer Mount Kinabalu and spend 2 nights at Mabul Island near Sipadan Island.

Mabul Island nearby Sipadan… Nice view…huh… very expansive place to stay as well, but it’s worth it.

For other of my recent Kota Kinabalu trip report, please read:

>Kota Kinabalu trip photos
>Kota Kinabalu, We’re on our way…
>Life mini report from Kota Kinabalu
>JB home sweet home

Share and Enjoy

You may also like...

17 Responses

  1. akazuma says:

    not bad harganya. tak mahal sangat untuk 1 keluarga.

  2. cyza says:

    Ye la… boleh lah tahan… I think we get the cost slashed a lot from the flight tickets…

    So there goes the important of early booking from a low cost air flight system. Go AirAsia…

  3. nuaeman says:

    Dah boleh kira-kira bugget dah ni.. 🙂

  4. erm…tengok gambar tuh mengujakan

  5. cyza says:

    HAha…tak sangka ini boleh jadi lebih kurang guideline bagi orang lain nak pi Sabah…especially yang dah berkeluarga… Alhamdulillah.. 😉

  6. cyza says:

    Ha’a…memang best duk kat atas rumah laut di Mabul Island tu. Aku tak pi lagi, tapi member aku dah pi dan katanya best gille nak mampos!!!
    Cuma kena ready duit la….nanti sampai sana, siap scuba diving dan snorkling.

  7. itisrajah says:

    gambar-gambar yang sangat cantik!
    alya tdo after 5 minutes?
    real fast la dia.
    patutnye takut.
    haha.

  8. cyza says:

    Takde takut la depa2 ni… Excited terlebih semacam adalah. BAgus dia tidur awal, kalau tidak meriah kapal terbang dengar suara dia sorang.

  9. itisrajah says:

    haha.
    betul-betul.
    kanak-kanak sangat meriah.
    nway, dorang puasa?

  10. agak2 berapa riban kena ada tu ek???

  11. cyza says:

    OK, mount Kinabalu climbing is not that expensive, but living in Mabul Island for 2 nights will makan 1-2 riban kot…

  12. cyza says:

    Si Ikhwan puasa, tapi yang lain2 tu masih kecik lagi…

  13. itisrajah says:

    oh.
    takpe la.
    semoga ikhwan dapat puasa penuh.
    =)

  14. titan says:

    aku tak selalu stay kat pulau. Semalam pun memang mahal gila. Selalu..aku gi cari rumah kawan kalau datang sabah. free of charge. pastu..merambu la sampai ke subuh..

    gi sabah. mesti gi pulau, gi beach, gi kinabalu park dan pasar philiphine. tak pi sini..orang kata tak lengkap. Takdela best sangat. Tapi itulah port2 orang selalu gi…

  15. cyza says:

    We are trying to get him puasa… mencabar gaks.

  16. cyza says:

    Yeye…kat pulau di Sabah tak perlu stay…tapi depend on pulau mana kot…aku plan nak duk kat rumah atas laut di Pulau Mabul near Sipadan…memang mahal tapi macam best nak mamposss je…

    pasar philipine…hmm memang banyak barang tapi aku rasa rimas masuk dalam tu…

  1. August 27, 2009

    […] promise, here is the continuation of photos taken from our trip to Kota Kinabalu. We stayed at Novotel Hotel, which is not located in the heart of Kota Kinabalu (I mean not in the […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.