Our Kota Kinabalu Trip Photos

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Here are some selected photos from our trip to Kota Kinabalu recently. This was the first day. Check it out…

Posing in LCCT airport Sepang. As the deadly Influenza Virus H1N1 is still in action, we have to take extra precaution by wearing the mask all the time. Hmm…I wonder why my belly look that big in this photo??!!

Flying with wings in the AirAsia Airbus 320. We sat near the wings. This is my first time snapping such photos.

My son, Ikhwan, was very excited to be in the Airbus. He read all magazines and ask many questions about the aeroplane.

Traveling with 3 small kids are not easy, but we manage to handled it. Imagine the excitement in them, the loud voice, and not staying still on their chairs.

After 5 minutes flying, Alya slept peacefully. Lega sikit… 🙂

The air craft is about to land in Kota Kinabalu International Airport. Nice View eh…

For other Kota Kinabalu trip report, please read:

Kota Kinabalu, We’re on our way…
Life mini report from Kota Kinabalu
JB home sweet home

To be continued…

Share and Enjoy

You may also like...

13 Responses

  1. Abu Samah says:

    Bila agaknya aku nak kesana….seronoknya..

  2. cyza says:

    Ko boleh pegi next year. Ko naik Air Asia, book awal so dapat murah…
    Then pilih hotel yang murah2, book awal2 juga…then pegi sana duk 3-4 malam sudah…dah cukup menarik dah tu…bonus ko tu tak habis punya lah…jgn risau…berlebih lagi..

  3. fathuri says:

    Assalamualaiku cyza. Wah!Lama dah tak tengok awan dari udara macam gambar di atas. Rasanya dan 5-6 tahun juga.

    Terima kasih kerana singgah blog.

    Moga kita akan jadi long term’s kawan.

    Idea RM10 jadi RM100 akan terus dipromotekan dari masa ke semasa.

    Setakat ini sudah ada idea-idea yang memang best.

    idea-idea itu terkumpul di sini http://fathuri.com/?p=726

  4. cyza says:

    Waalaikumsallam…
    Long term friend…why not…
    BAgus…mana tau aku boleh pakai juga idea2 yang ada dlm blog ko tu…ngeheheh…

  5. nuaeman says:

    Berapa ramai yang pakai mask cam ko dalam flight tu?

  6. cyza says:

    Eh banyak gaks…. maybe dalam 20-30 orang je kot..

  7. itisrajah says:

    komen yang kat entri OUR KOTA KINABALU EXPENSES tuh sebenarnya untuk entri yang neh.
    hehe.

  8. cyza says:

    Entri yang sebelum ni la siti…

  9. samdaddycool says:

    … best.. best.. best… jeles. jeles.. jeles..

  10. cyza says:

    apa nak jeles…syukor je pada Allah…
    You can also travel bro..

  11. titan says:

    hehe. aku dah bosan sket naik airasia nih. tapi inilah yg termurah punya. so, mau tak mau. hantam ajelah..4 tahun dah sepak terajang naik airasia nih.

  12. cyza says:

    Haha…aku dapat rasakan kebosanan ko menaiki kapal tambang murah Air Asia…sekali sekala naik lah MAS first class ke… amcam …? duit dah banyak boleh lah try…kelassss gitu.

  1. August 23, 2009

    […] >Kota Kinabalu trip photos >Kota Kinabalu, We’re on our way… >Life mini report from Kota Kinabalu >JB home sweet home […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.