Seminar Internet = Duit (Internet = Money) in JB

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

In the last minute, I registered and attended my first ever internet seminar in UTM. I have not attended any internet making money seminar before. So, when I saw a banner in UTM informing about “Seminar Internet = Duit”, I whispered to myself… I must be there. The cost is very cheap compared to the information that I learned just now. I informed my friend Abu and Yaziz about it. They came all the way from Pasir Gudang to attend the seminar in Skudai.

The Seminar Internet = Duit (Internet = Money) was organized by Wanmus and HEP UTM. With only RM40, I consider myself very lucky because I was able to see, listen and meet up with Otai Blalang, ProBlogger Rohaizad and Powerful Affiliate Marketer, Ammar Zahar.

All three of the celebrity blogger/IM were very friendly and cool. I have the pleasure to chat and get some experience sharing with them personally even just few minutes. I’m totally amazed with their hard word, dedication and achievements. Besides all the tips, tricks, techniques that surely we learned in the seminar, I was really touched with the story from Rohaizad and Ammar. Both of them struggled with their life before succeeding in their respective online career. It was not easy for them to begin the business but their perseverance and momentum drove them to be at their position right now.

Ammar, 22, a landscape student in UPM amazed me the most. He launched his internet business as recent as June 2008 and amazingly now he is standing at a steady 5 figure income per month. If that does not impresses you, in May 2009, he cash in more than 100k. He really knows his business. If you want to grow your affiliate business, you might want to get hold of Ammar as your mentor. If at 22 he has already earn huge 5 figure income, I believe he’ll be a millionaire before 25.

Unexpectedly, all participants received nice and attractive certificate with UTM logo stamped on it. That is one piece of paper going into my certificate file collection.

From left, Ammar, Wanmus, Blalang and Rohaizad. We’re very lucky to have all of them teaching and guiding us the tricks and techniques to be successful online. Photos source – Rohaizad.com.

The participants of Seminar Internet = Duit in UTM Skudai. Photos source – Rohaizad.com.

To read other report from the Seminar, please visit: Rohaizad.com , Saveurass, Abu Samah, Blalang & Wanmus.com. For other seminar participants, if you have reported about the seminar in your blog, you can give me your link and I’ll put it here. Thanks.

My 2 cents:

If you want to build an online career and be financially sound, please do yourself a favour by attending seminar or courses like this. Even if you’ve the basic, you’ll still learn something new. On top of that, if not because of the precious knowledge, the networking and meeting up with people with similar interest is enriching. I admit, I’m damn lucky to be in this seminar at a significantly reduced slashed price.

This seminar is not like other ordinary seminar. In an ordinary seminar, you cannot wait for the seminar to end. However, this seminar is totally the opposite. The seminar which is supposed to end at 4.30pm was dragged to 5.30pm. The participants showed no sign of leaving the hall. All of us were extremely passionate and tentative, eager and hunger to learn all the secret knowledge of making money from the net…. Coollll.

Share and Enjoy

You may also like...

45 Responses

  1. Abu71 says:

    Dalam perjalanan balik tadi kepala aku sakit gila……….aduh…sampai rumah….lepak sampai tertidur..

  2. wanmus says:

    Nape bro? macam2 ilmu masuk ek sampai pening? ๐Ÿ™‚

  3. wanmus says:

    Tahniah kerana buat keputusan bijak sertai seminar ini yang kofirm takkan dibuat semurah ini lagi.

  4. itisrajah says:

    wah!
    teringin gile nak pegi sebenarnya.
    da amek num fon dan suda ready duit.
    tp malangnye ade program under kolej.
    sedihnye!
    =(

  5. wanmus says:

    Nak wat macamna, kami dah terpaksa follow jugak tarikh yang ditetapkan..pasni kalau ada pun, pasti tak semurah seminar ini

  6. samdaddycool says:

    Seriously, I feel regret for not attending this unbelievable ‘below market price’ seminar..

    p/s – belum ada rejeki…

  7. abrablog says:

    hehe..tak dapat ikut. Ada komitmen lain plak..

  8. rohaizad says:

    Yang penting, memang takkan wujud lagi kot seminar SEMURAH ini di Malaysia… !

    p/s: Bayangkan, RM60.00 untuk membayar 3 penceramah!!! Tapi seminar ini di adaakan di dewan yang GRAND!!! Siap dengan LUNCH lagi!!

    Giler apa!

  9. cyza says:

    Abu tak cukup tidur la tu…

  10. cyza says:

    Yep, I agree. The seminar was damn cheap and it was a waste of opportunity for those who purposely did not go for the seminar. I pity them. But for those who badly wanted to go but was hindered by other commitment, then what can we say…?

  11. cyza says:

    Adus, sayang betul Hajar…
    You should have attended the good seminar…

  12. cyza says:

    Hmm.. what to do bro…maybe next time, you have to go and a higher seminar price…

    Or maybe we can gather few other IM among ourselves and organize one for newbies…

  13. cyza says:

    It’s ok bro…next time then…

  14. cyza says:

    Yep. I totally agree. No seminar as cheap as this will be organized again. Furthermore, the “Dewan Senat” is very comfortable and have individual microphone…

    Lunch was held in a very spacious and comfortable hall (Dewan Jamuan). This seminar definitely have “CLASS”…

    Crazy price…

  15. rohaizad says:

    RM60.00 for 3 speakers?
    Damn..! Crazy price siot.

    “Ripleys, believe it or not!:

  16. cyza says:

    Ijad,

    maybe can be recorded as Malaysia Book of Record…

  17. cyza says:

    Sayang seminar KL tak jadi….tapi mesti ada hikmahnya…

  18. Abu71 says:

    kan nak kuruskan badan mesti kurang tidur…..kata si Izad tu…Tapi Izad Dan Wan Mus Tak hm..hm….pun.

  19. cyza says:

    Izad kira kurus lah compare dengan dulu…
    Tapi si Wan Mus tu yang memang sihat walafiat…

    Cuba bayangkan kalau depa ni kawin, mesti lagi boroiii hahah

  20. wanmus says:

    amboi..kutuk nampak..haha..ijad, ada orang kutuk kita ni..cepat serang..haha..

  21. cyza says:

    Aku rasa WanMus ni punya Master mungkin tak mencabar, sebab tu dia sihat…kalau tak mesti kurus gila…Aku dulu buat master, kurus…kesian tak cukup tidurrr…

  22. wanmus says:

    bukan senang cuma amalkan teknik rilex..wat ape pening2 kepala, layan aje keje kita tu..lagi kita duk tekan, lagi tak siap keja. Tak pernah pulak dengar kos Kejuruteraan Mekanikal ni senang..hehehe

  23. cyza says:

    OK lah bro…gua gurau je…I know it’s hard and tough. Wish you all the best. Good luck. Semoga berjaya menjadi mechanical engineer/business man power ranger… ๐Ÿ™‚

  24. samdaddycool says:

    betul.. betul.. betul..
    cantek tu!

  25. cyza says:

    Hmm We need to discuss this with experience organizer like WanMus…

    Maybe can organize another one… but we must promote it crazily!!! haha

  26. zool says:

    Bestla budak U dapat seminar murah…
    zaman dulu tak penah ada seminar cam nie

  27. cyza says:

    Shukurlah …hehe…

  28. rina says:

    Memang best seminar tu. Best dpt joint. Kalau tdo lewat mmg boleh kurus mcm Ammar dan blalang tapi ada juga yg sihat mcm bro ijad dan wanmus tu. hoho jgn marah. yg best dpt tambah ilmu ttg perniagaan internet.

  29. wanmus says:

    Kalau anda semua perasan, anda leh lihat kenapa saya n ijad berisi dan 2 otai lagi kurus..hehe.. dan ianya dari pakar motivasi sendiri

  30. cyza says:

    Tak paham la wan mus…. tak paham “ianya dari pakar motivasi sendiri” ??!!?

  31. wanmus says:

    Cara mudah untuk naikkan berat badan ialah selalu happy dan kurangkan stress pada diri anda.

  32. cyza says:

    Betul tu…tepat sekali…you are right…
    Aku pun dah naik boroi…haha

  33. rina says:

    betul ke kalau happy boleh naikkan berat badan?…ada juga yang kuat makan kalau tak happy…haha

  34. cyza says:

    Yep, memang betul kalau happy senang naik berat badan….lebih senang dari kalau tengah sedih atau frust!!!

  35. Pelajari teknik-teknik gempak buat duit dengan blog.

    Dapatkan pakej lengkap kit blogger sekarang sebelum terlambat!

  36. penat nak buat duit online nih

  37. cyza says:

    Memang penat tapi berbaloi…

  1. August 2, 2009

    […] 2- Blog cyza.us […]

  2. August 6, 2009

    […] Umum sudah mengetahui yang Seminar + Bengkel Buat Duit Dengan Blog di KL telahpun DIBATALKAN. Tapi saban hari semakin banyak email yang meminta supaya ianya di anjurkan semula (ditambah lagi dengan pendedahan blogging selepas Seminar di UTM Skudai tempoh hari). […]

  3. September 2, 2009

    […] dulu? Aku rasa affiliate marketing lebih kencang dari segi income dan pendapatan. Apabila aku join seminar Internet adalah duit 1 Ogos lepas, aku berpeluang mendengar sendiri dan berborak dengan Ammar Zahar, affiliate muda […]

  4. October 21, 2009

    […] ya… untuk mereka yang telah hadiri seminar Seminar Internet Adalah Duit yang berlangsung di UTM Skudai semalam (anjuran oleh Wanmus dan pihak UTM), kamu bolehlah membuat booking sekarang kerana jika seminar di […]

  5. December 11, 2009

    […] rest is here: Cyza Sector ยป Seminar Internet = Duit (Internet = Money) in JB No Comments| Posted by : admin Read More Hyprobulksms-Sistem Affiliate terhebat malaysia […]

  6. April 18, 2010

    […] it all started when I attended the seminar Internet = Money in UTM last August. Young and brilliatnt Ammar Zahar have shared his experience in affiliate […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.