Make money with TNX.net

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Do you realize that one of the hundred ways of making money via your blog is from TNX.net program. TNX.net is a text link ad program where you sell text link advertisement in your pages in your blog. If you have one english blog at least, you can start making money from TNX.

I consider myself a late beginner in this program. What a pity? But that’s fine. I’ve started about 1 month plus ago. Registered 4 of my English blogs (I have more English blog, but I started with 4 first). Today, I checked my TNX account and saw all blogs have links sold in their pages. Wow…. That’s great. I’m counting days to cash out my first TNX income soon. I maybe new, and my TNX income may not be as huge as other TNX players, but that’s ok for me.

If you haven’t tried TNX.net, then why not give it a try. There’s no harm trying it. Sign up here

Sell links on every page of your site to thousands of advertisers!

Titan has also prepared a comprehensive guide (in Malay language) on how to make money with TNX.net. I’ve read both version 1.0 and 2.0 and it has provided me better comprehension on how TNX.net works. It also shows various strategies to optimize your TNX.net empire. To view the sales page, just simply click the banner below:

Share and Enjoy

You may also like...

13 Responses

  1. azwan says:

    Dah lama tak cek akaun TNX, boleh cash out lagi kut 🙂
    Anyway, the blogs you registerd. Do they have PR already?

  2. titan says:

    hoho..yap. aku pun perasan yang ko dah start dapat banyak jualan. Setiap hari aku tengok, point komisen yang aku dapat dr ko meningkat. Itu maksudnya banyak link yang terjual. Tahniah dan aku harap ko akan dapat payment dr tnx nanti. Jangan lupa update kat forum kita tu nanti ek.

    Dan jangan lupa bagi review kat forum WC nih. Biar lagi ramai yang berminat dengan TNX. Itu pun kalau sudi la. Hehe..

    http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/11293-panduan-tnx-2009-open-for-sale-8.html

    Ps: Target kita, melahirkan 100 orang TNX Super Knight dalam 2 tahun. Hehe..

  3. cyza says:

    azwan. 1 pr 3, 1 pr 2, 1 pr 1 and 1 pr0. All 4 blogs. Harvesting time coming soon. Too bad tnx do not accept blogspot.com.

  4. cyza says:

    titan, first of all thanks for the guide. Although, i’m not really focusing on tnx, but the fact that it is like set up and leave it makes me happy. I seldome open my tnx account, but when i open, i see more and more points earned from links that i sold (without realising i sold it). I still need to consult with u. I’m going to add another 4 blogs. Wish me luck.

  5. itisrajah says:

    tuh la.
    i am very disappointed because most of the advertising program required english blog.
    blogging in english language.
    i’m too bad in it.
    kan best if some allow posting in malay.
    =(
    anyway, berkesan tak tnx neh?

  6. samdaddycool says:

    That’s bad for me as blogspot are not accepted. I havent setup my dot com blog yet… been busy with baby and ebay.

    How long should I wait for the blog to mature before applying tnx?

  7. cyza says:

    Haha….so far so good. And it’s a good way to monetize your blog, and off course earn decent part time income 😉

  8. cyza says:

    Oh… set up your WordPress blog. Then immediately make 10 posts. Then every week at least 2 or 3 posts. I think after 2-3 weeks you can start to apply. PR0 is ok… No problem. My PR 0 is performing better than my other high PR blogs.

    Good luck… 😉

  9. titan says:

    Itisrajah,

    ada trik la kalau blog korang tu dalam bahasa melayu. Senang aje kalau blog melayu nak lepas dekat tnx. Bukan susah sangat pun. Janji kene caranya, memang blog melayu kekadang leh bagi point lagi banyak dari blog english.

    cyza. Yup. Its super decent part time income. Buat blog, buat artikel, pastu, maintain dalam 5-10 post sebulan. Income berterusan. nak tinggal blog tu pun takpe dah. Janji 1-3 bulan pertama, blog tu aktif dan ada banyak artikel. Hehe..

  10. titan says:

    samdaddycool. Ko leh setup guna co.tv atau co.cc. Beli hosting kat onebytes atau sepaku. Sepaku baru je RM5 setahun. Aku dah letak dalam 8 blog kat situ. Semua co.cc dan co.tv punya blog. khas untuk tnx. Hehe..Insya-Allah, sikit hari lagi point akan masuk. Semua 8 blog aku tu dah approved kat tnx.

    Cyza. Yap. Thats a good plan. Banyak blog PR0 aku yang performance bagus dari blog pr1 dan pr2. Nak tunggu blog matured, cukup kalau kita punya blog dah ada kat search engine.

    Tips dari aku. Rajin-rajinlah buat komen kat blog PR tinggi dan juga kat blog yang alexa tinggi. Biasanya, cepat aje dah ada kat search engine. Main kat Digg, Blogcatalog, twitter, facebook, mybloglog dan bukisa. Itu aje dah cukup untuk kita start mula dengan tnx. Janji, kita buat ap yang sepatutnya kita buat.

  11. cyza says:

    Eh, is it true BM blog can also use TNX? OK, that’s good. I’ll get in the forum soon…

    Thanks for the info Titan… 🙂

  12. cyza says:

    The most important thing is to buy Titan’s Panduan TNX… and it is good if you can buy from my link…hehe…amal jariah… 🙂 Just click the banner…

  1. November 19, 2009

    […] p/s: I have 1,000++ additional TNX points today compared to yesterday… this is getting exciting? Want to learn more, check out my last post. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.