Happy Birthday to me… :)

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Haha… I don’t usually wish myself happy birthday like this. But I cannot help it. It is 6 minutes passed the midnight and I am waiting for the second half of title decider match between Manchester United and Chelsea to kick off. The match isย  very exciting and having Manchester United lead 2-0 at half time can be a super cool birthday present for me (as Budeen, my rich brother SMSed me just now). So, what else should I do while waiting the second half.

Thanks to my siblings, parents and also my beloved wife and charmful kids who have wished me happy birthday in advance. Also, special thanks again to my other half for being there all this while with me. You light up my life… ๐Ÿ™‚

Thanks to Arif as well for the cologne body spray present and also the 2 RM1 (1977) coins that you gave me earlier. Those 2 coins are really meaningful to me on top of the RM1 (1971 and 1980) that I just purchased 4 hours ago.

I’m waiting some coins and paper notes from my Sister who is flying from Los Angelas to Singapore today after spending a week in Hawaii. She must have a lot of coins and dollar notes…ahha…

OK, I need to take my place now. Gotta watch the rest of this fantastic match. I hope Manchester United can clinch the 19th Premiership title by today.

1.43am update: Manchester United 1-0 Chelsea. Glory-glory-glory Man United… ๐Ÿ™‚

If you like to read my musing, why donโ€™t you subscribe to me. Just click here, register and verify your email. You will then get email updates whenever I published my new rambling!!!

Image credited to republikofmancunia.org.

Share and Enjoy

You may also like...

17 Responses

  1. Azwan says:

    Selamat hari lahir Zaki.

  2. titan says:

    selamat harijadi yangke 19..yehh! hehe..

  3. cyza says:

    Thanks partner… Semoga rezeki kita bertambah insyaAllah…

  4. cyza says:

    Thanks bro…haha 19…kalau boleh nak juga lah jadi 19 tahun balik…haha…tapi realitinya la ni dah ada wife dan 3 anak2… dah tua…

  5. boss says:

    happy birthday my friend!

  6. Shukor says:

    Happy besday bro! Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezqi dan sukses dunia dan akhirat.Insyaallah! ๐Ÿ™‚

  7. cyza says:

    Thanks boss…really appreciate it very much… ๐Ÿ™‚

  8. cyza says:

    Thanks banyak2 Shukor…Harapnya ko pun sama lah juga, di murah kan rezeki dan sukses dunia akhirat… Ameen.

  9. Hairil Rizal says:

    Dah boh kat FB, aku boh kat sini plak…
    HAPPY BIRTHDAY abg Cyza!

    B’day aku lagi…2 bulan. Hahaha!
    Heh, ko MU fan ke?

  10. nuaeman says:

    Selamat Hari Lahir… aku dah wish semalam kan… aku dah suruh vidic beri hadiah dengan menjaringkan gol kemenangan semalam. ๐Ÿ™‚

  11. cyza says:

    Warlord…no hal…wish kat sini pun boleh…wish byk kali pun boleh…

  12. cyza says:

    Haha…ok lah tu…TQ TQ TQ

  13. noriz says:

    “panjang umurnya…panjang umurnya…panjang umurnya, serta mulia…serta mulia…setahun lagi”
    wish melalui lagu bufday indon je la ek…

    p/s: dan 3/4 kali try submit lagu ni…sampai dah lari pitching suara …huhu

  14. cyza says:

    Thanks…sedap juga nyanyian tu…walaupun ada sekali sekala vibrato tu terlebih sudah…

    Ntah kenapa lah kena submit byk kali…takpe..terima kasih atas kecekalan memberikan komen…huhu…

  15. farahaznil says:

    huhu…happy birthday bro….lmbt wish…hi hi..lama dah tak singgah blog ni…

  16. farahaznil says:

    tak habis2 dgn coin dia..hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published.