Praying Together In The House

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

After 2 consecutive coin entries (here and here) which falls under the hobbies and collectible category, today’s entry will be a little bit different. It is about nurturing, educating spiritual senses to my kids. Nothing much to say here… Just enjoy the photos… πŸ™‚ . You can also see some tiny section in my small house. Please ignore the mess that you see. Also, sorry for the poor quality photo. It is not taken from DSLR!!!

If you like to read my musing, why don’t you subscribe to me. Just click here, register and verify your email. You will then get email updates whenever I published my new rambling!!!

Share and Enjoy

You may also like...

13 Responses

  1. titan says:

    syukur..harap semuanya akan jadi soleh dan solehah..

  2. cyza says:

    Thanks bro…

    Ko bila pulak? hehe

  3. Azwan says:

    Bagus … bagus … kecik kecik dah diajar berjemaah.

  4. cyza says:

    Thanks bro…insyaAllah, ada masa dan kelapangan memang kita kena suruh dan didik depa ni… Agama penting dlm kehidupan…so kena dititik beratkan juga…

  5. Hairil Rizal says:

    Your wife yg amik gambo ke guna stand ni bro?
    Teringat plak aku masa ko jadi imam tarawikh dulu kat PPP. Hehehe!

  6. cyza says:

    Mi wife amik photos tu…

    Aku jadi Imam…haha…kisah lama siut…

    Ko tau cerita pasal Najmi?

  7. Hairil Rizal says:

    Pasal Najmi aku tau…tak ingat sapa yg story kat aku dulu.

    Seriyes aku shocked masa tu tapi not surprising sbb masa arwah stadi dgn kita dulu arwah mmg selalu migrain. Kan?

  8. cyza says:

    Tapi sakit dia kalau tak silap takde kena mengena dengan migrain…well…ntah la…aku tak sure…dah lupa…

    Tapi aku pun tak perasan yg dia selalu migrain… Cuma kesian betul kat dia…

    Ko tau tak, dia kalau tak dah nak kawin dengan budak class ko…

  9. Shukor says:

    Alhamdulillah. Tenang hati bila tgk gambar2 tu…

  10. cyza says:

    Thanks bro…Moga-moga dapat diteruskan dengan istiqamah… πŸ™‚

  11. farahaznil says:

    pergh…family comel..haha

  12. farahaznil says:

    betul tu..terasa sedikit tenang

Leave a Reply

Your email address will not be published.