Ezani crowned the MasterChef Malaysia Winner

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

I have to make way for my wife (although there is a live telecast of FA Cup 3rd round between Manchester United and Manchester City) to watch the finale of MasterChef Malaysia which saw the battle between Ezani and Wahidan. The show has ended and it is confirmed that the winner of MasterChef Malaysia Season 1 is Ezani.

juaramasterchefmalaysia

Ezani in action in previous MasterChef Malaysia episode.

johanmasterchefmalaysia

Wahidan posing with his MasterChef Malaysia apron.

As the winner, Ezani bagged home RM100,000 worth of cash, a trophy and a chance to publish her own cooking book. More updates coming soon.

Share and Enjoy

You may also like...

13 Responses

  1. Nik ruslan bin nik jafar says:

    Keputusan yang betul dan juga wahidan juga juara

  2. Nik ruslan bin nik jafar says:

    Kedua dua berbakat…mereka adalah juara masterchef

  3. Tahniah kepada Ezani dan Wahidan anda berdua memang hebattt dan berbakat…

  4. titan says:

    emm.aku tertanya-tanya. ezani dapat 100k..wahidan dapat apa ye??

  5. farahaznil says:

    btl tu..mlm td semua duk ckp..takkan naib juara tak dpt apa2 kut……huhuhuh

  6. cyza says:

    I think all of them have talent, not only the finalist.

  7. cyza says:

    Yep, betul juga, kesian Wahidan…

  8. alphonsus says:

    wahidan lbh brbakat dlm segala mskan, nmn kurg dr segi kulinary. .Wlubgmnpun, welldone Wahidan and congrats to Dr. Ezani.( change ur position jd Dr. Makanan ) hehehe

  9. titan says:

    kalau tak dapat apa-apa..just title naib juara aje. Memang kesian gila..

  10. cyza says:

    Yes, that’s true. I think both of them are equally good.

  11. cyza says:

    Memang Wahidan masterchef malaysia tu tak dapat apa-apa ke?

  12. noriz says:

    untung ezani tu, bukan je keje dia dah bagus, malah masak pun bagus..

    but really pity at wahidan klu dia tak dpt apa2… iyelah dtg jauh2 keje pun biasa2 je kan….

  13. cyza says:

    Betul betul betul tu…Tapi check out the new best thing :- Farah Quinn Ala Chef ~ Hot chef that will rock the culinary industry!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.