January 2012 Top Commentator Contest

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Top-Commentators-ContestWithout further delay, I’m going to launch Cyza Sector first contest of the year. This is just a normal and simple January 2012 Top Commentator Contest. What you have to do is just post comment to any of my blog post. However, I will appreciate it very much if you can provide good, fruitful comment and at least a minimum of 1 sentence. The comment can be in either English or Malay language, i don’t mind as long as all of us understand.

The Prizes

I will award prizes for the top 3 top commentators. All you need to do is just comment, comment, comment in Cyza Sector + own a paypal account. You need a paypal account because I’m going to transfer cash to the winners via paypal. The cash allocated for January is not that much, but hey…if you are winner #1, you can purchase a domain name using this money. There is some possibility that I may increase the prizes value for future contest. As for now, cash prizes are as follows:

Top commentator #1 – $10 (Equivalent to RM30)

Top commentator #2 – $8 (Equivalent to RM24)

Top commentator #3 – $6 (Equivalent to RM18)

Some Simple Rules

Since this is a monthly comment contest, comments made in January only will be counted and accepted. The contest will be officially closed at 12.00 am (midnight) 1 February 2012. After that, I will reset the Top Commentator list. As the owner of Cyza Sector, I have the right to delete comments that I feel not appropriate or spam type.

I think that’s all. If you have any questions or comments, please feel free to raise them in the comment section.

Thanks and adios.

Share and Enjoy

You may also like...

27 Responses

  1. titan says:

    hoho..dah start dah..tahu dek budak farah tu..habislah dia serang. haha..

  2. cyza says:

    Haha…betul2 , kalau si Farah tau…makin meriah lah komen2 kat sini….

  3. noriz says:

    uiskhhh, berderet2 post baru ek…
    tak terkojar den!

    hehe, azam tahun baru nak maintain psot tiap2 hari ek?
    bagus-bagus…

    siap contest lak tu…

    akan ku rebut duit itu!

    muahahahaha

  4. cyza says:

    Haha…silakan Noriz…silakan…ini baru phase 1 punya contest…nanti masuk phase 2…maybe naik ganjarannya kot…

  5. noriz says:

    ok set…

    tapi “miminum 1 sentence” tu cam kelaka lak…

    so leh je komen, “ok”, “orait” or “dushhh”

    kan kan kan 🙂

  6. cyza says:

    Aiseyman…tak best lah kalau setakat “ok”, “orait” or “dushhh”…better biarlah satu ayat yang ada beberapa perkataan dan frasa…lagi best…bukanlah 1 atau 2 atau 3 perkataan…tak gitu… huhu

  7. farahaznil says:

    ok dah tau..nak bls dendam…heheheh……..best nih..setelah kalah dlm review yg lepas kt blog titan..hehe…

  8. cyza says:

    Amboi…si Farah sudah mai dah…huhu…nice to see you back here Farah…La ni belajar kat mana? Atau dah kerja…?

  9. titan says:

    sudah..dia mai dahh..dia maii dahhh..

  10. farahaznil says:

    hahahaha…dkt UIA GOMBAK lg..ho ho..lmbat lgi hbs…

  11. farahaznil says:

    Titan – hahahaha..mai lah…dah diseru..ngiah3x..alah…ko dah kayo…bagi can plax kat aku…heheh

  12. farahaznil says:

    whoaaa……kah kah kah…terus pin tab kat google chrome blog cyza thn 2012 nih…har har har

  13. cyza says:

    Wah…like that aaa…very good one…Later kena buat review blog contest la…lagi syiok…

  14. cyza says:

    Wah! Like that aaa…very good one…Later kena buat review blog contest la…lagi syiok…

  15. cyza says:

    Eh..FArah…ko ni course apa kat UIA? Tahun berapa? Adik bongsu aku pun kat UIA…Macho lagi…

  16. farahaznil says:

    Cos architecture…sebelah “engine” je…har har har..br thn 1 daaaaa….bru lopeh matrik…ngiah3x…kirim slm kat adik bongsu tu…har har..lamo tak jongah blog dia

  17. cyza says:

    Oh tau pasal dia juga ye…hehe…ntah maintain ke tak blog dia tu…

  18. nak try luck jugak la kat sini…:-)

  19. cyza says:

    No problem…silakan …

  20. b3njy says:

    Wah macam best juga ni … walaupun baru kenal blog ni but maybe I can try to comment so many lah …. hehehehe 😀

  21. b3njy says:

    So to do that I will add this blog to my side bar and it is easy to me access anytime … for me the prize is not important but I can learn more to write in english even in broken pun tak per kan … agree or not ? 😀

  22. b3njy says:

    I hope you can post the interesting topic so I can try my best comment in english Grammar memang hancussslah … hahaha … anywhere it good for me to improve my english …. yerlah tu si Benjy ni …. 😀

  23. b3njy says:

    OK I will waiting you next entry … take care and good by 😀

  24. farahaznil says:

    hahaha..benjy suda dtng..ngiah3…skali komen…4 dlm 1 post..heheh

  25. cyza says:

    Itu nak kena monitor cara kaedah comment…sbb akan menimbul kan ketidak puas hatian orang lain nanti…

  26. noriz says:

    fuhh, persaingan sengit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.