Served News OR Alternative News – Your Choice

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

product-preview-adult-fake-largeThis will be short and sweet, some may not understand, but I’ll live it just like that.

I was in front of my laptop while watching the prime time news today (in the TV) and I saw some piece of news being fed to us. Wow!!! The news are really misleading than the one that I investigated and read from alternative news earlier. Damn!!! I don’t fancy this!!! Why this has to happen. Why they deliberately modified and create such fake news?

I rest the case for you to think and wonder…

Share and Enjoy

You may also like...

7 Responses

  1. titan says:

    normal la tu..dari dulu lagi apa..

  2. cyza says:

    Hehe…memang la…nak buek camna…nasib baik ada internet…semua info laju je jalan…But those who live in kampung…can see only tv la…

  3. titan says:

    kampung aku dapat gak celcom broadband ni. tapi nak buka page ke page..memang sakit jiwa la dibuatnya. haha..

  4. cyza says:

    Itu orang muda macam ko yang duk kat kampung…kalau atuk2 dan nenek2 yang tak reti IT…lain pulak citer dan pemahamannya…

  5. noriz says:

    kes mahasiswa tu ke?

    mmg klu dpt news tu tak leh terus percaya kan…

  6. cyza says:

    Taklah semestinya kes tu…banyak juga kes2 lain…Wallahua’lam…

  7. noriz says:

    kekadang, satu berita tu kita kena baca dr sumber yg pelbagai…
    jgn rely only kat satu sumber je kan…

    sbb kena tgok dulu mereka ‘sokong’ mana…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.