Great Lecture!

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Are you still a university student? Chances are some of you are still a student while some of you are already working. I’m still a university student doing Ph.D in Chemical Engineering (I assume some of you are already bored because I keep mentioning that I’m doing Ph.D…sorry about that). Regardless if you are still in university or already graduated, have you experience a scenario such as shown in the picture below?

I have once experienced something like this except that I think the student’s desk and bench are steeper (greater inclination angle). I confirmed about it with my wife and she agreed. It was in our accountancy class in Bradford University. Why the heck were we Chemical Engineering students learning accountancy? Don’t ask me… Ask the curriculum program. By the way it was a huge class and according to my wife (who still remembers), she could not even see what the professor is writing on the black board….haha…

greatlecture

I don't know what the lecture is all about but it seems like a massive and detail lecture. This photo was taken from a friend who shared it in FB.

If you like to read my musing, why don’t you subscribe to me. Just click here, register and verify your email. You will then get email updates whenever I published my new rambling!!! You can also “LIKE” Cyza Sector Facebook or “Follow My Twitter“.

p/s: Have you downloaded my FREE “230 Make Money Sites” report?

Share and Enjoy

You may also like...

21 Responses

  1. titan says:

    pehh..camana leh dia tulis penuh macam tu ye..

  2. cyza says:

    Haha…Brutal lecture!!! From a genius professor.

  3. farahaznil says:

    masalahnya bila plak dia tulis??haha..panjat tangga ke??ho ho….serabut2

  4. titan says:

    haa.. tulah. aku dari semalam pening fikir. Sampai termimpi-mimpi dibuatnya.

  5. titan says:

    dia naik kerusi ke tulis semua benda tu? ke papan hitam tu leh tarik turun??

  6. noriz says:

    so skang u dpt tangkap tak kenapa student engineering pun kena belajar akaun?

    sbb perakaunan applicable dlm byk cara hidup kita…samada nak manage family finance dan juga nak manage duit research snediri…

    mcm sekarang, ramai sgt researchers duk komplen…”sya pening lah tgok vot sya ni, sya tak tahu akaun” hehehe…

  7. My Gosh, that was a frightful lesson, I’m a college student, my course is Secondary Education, wow you are really great finishing your degree /Doctoral. Goodluck and congratulations!

  8. Donna Jane says:

    My Gosh, that was a frightful lesson, I’m a college student, my course is Secondary Education, wow you are really great finishing your degree /Doctoral. Goodluck and congratulations! .. 🙂 I admire you with that

  9. Jomtonton says:

    Perghh, memang dasyat tuh.. still guna black board.. hahaha
    Ingat kat sekolah je yang pakai..

  10. Jomtonton says:

    Agak nanti bila bro jadi lecturer macam ni tak? Hahaha sempoi..

  11. Jomtonton says:

    Betul tu, even dalam kebanyakkan course pun wajib ambik account.. sebab amat berkait rapat dengan kehidupan seharian..

  12. Jomtonton says:

    Ni mesti guna blackboard yang boleh tarik turun tu kan.. Agak tak logik kalau guna tangga setinggi tu..

  13. farahaznil says:

    haha..sekolah pun dah tak main blackbord…main whiteboard je skrng..hi hi

  14. farahaznil says:

    dashat dowh..aku rasa prof ni tak balik rmh igk anak bini…tgk blackboard aje..haha

  15. farahaznil says:

    archi pun kena ambil kira2…haha….dlm hidup mmg perlu berkira2..ngeh2

  16. farahaznil says:

    masalahnya kalau blackboard leh naik turun..mesti ada nampak pembahagiannya..ni takde…mmg mcm besar gedabak gitu..ho ho

  17. farahaznil says:

    haha..mantop…gua pun teringin nak jadi lecturer satu hari nnt

  18. Jomtonton says:

    A’ah kan.. sekarang dah guna whiteboard ngan marker dah..

  19. Jomtonton says:

    Dulu sempat jadi tutor je.. hahaha

  20. farahaznil says:

    haha..malaysia lagi kaya gamaknya…

  21. farahaznil says:

    haha..gua sempat jadi cikgu tusyen…itu je yg termampu..pun sekejap aje.sbb gua bz..hi hi

Leave a Reply

Your email address will not be published.